Helt fra Johan Gütenberg sin tid har trykksaker og det skrevne ord hatt sterk betydning for vår kommunikasjon med hverandre. Til tross for at den digitale tidsalder er over oss så er trykksaker fortsatt godt forankret som virkemiddel i formidling av budskap. Troverdigheten i en god brosjyre eller bok motstår ofte større enn i et innlegg i sosiale medier.

Det kan sitte i godstolen med ei avis eller et godt magasin eller bok gir en stemning og ro i sjela vår tidsalderbehov. Ikke se deg tilbake det noen som sier, menn kan det være lurt å tenke seg litt om før man hopper på neste digitale tog.

Vi på Flisa Trykkeri Vil du gi deg det aller beste du kan få for midlene du har til disposisjon. Gode ​​råd eller løsninger kan ikke være dyre. Trenger du kun noen visittkort er det helt greit. Ingen kunde er for liten eller stor for oss. Vi gjør hverdagen enkel!

Tilbake til alle tjenester

Laserskjæring

Kreative løsninger blir ofte lagt merke til og i vår tidsalder hvor vi kjemper om oppmerksomhet er laserskjæring en mulighet mange av våre kunder benytter.

Laserskjæring med 100 prosent nøyaktighet gir deg helt nye muligheter for å skape gode, innovative løsninger ingen har sett tidligere. De minste detaljer kan skjæres ut. Laserskjæring benyttes i dag i DM-er og andre trykksaker for å skape det lille ekstra. I tillegg sparer du kostnaden og tiden med å produsere en stanse.

Tilbake til alle tjenester

Spesialeffekter

Spesialeffekter behøver ikke koste all verden. Sett i forhold til den økte oppmerksomheten og eksklusiviteten trykksaken får vil vi påstå: Det er verdt det!

Spesialeffekter i form av folie, lakk, hvitt trykk eller glitter er noen av mange muligheter for å skille seg ut. Kombinerer du det med et papir med særpreg, opplever du høy oppmerksomhet og et sluttprodukt du blir stolt av. Ta kontakt med oss hvis du vil gjøre noe ekstra med din trykksak.

Tilbake til alle tjenester

3D-Print

BYGNINGER OG KONSTRUKSJONER

Vår 3D-avdeling tilrettelegger og printer ut hus og andre konstruksjoner med høy grad av nøyaktighet. Dette gjør at du får et mer reelt og salgbart produkt.

PROTOTYPER

Jobber du med produktutvikling eller modellering? Send fila til oss for å få et riktig inntrykk av produktet. Vår 3D-printer trykker i CMYK-farger!

Tilbake til alle tjenester