Trykksaker har fortsatt en godt forankret posisjon i formidling av budskap. Mange undersøkelser de siste årene har vist at papir er det foretrukne mediet. Vi på Flisa produsereralt fra visittkort til brosjyre og bøker av den mer påkostede sorten.

Tilbake til alle tjenester

Laserskjæring

Laserskjæring med 100 prosent nøyaktighet gir deg helt nye muligheter for å skape gode, kreative løsninger. De minste detaljer kan skjæres ut. Laserskjæring benyttes i dag i DM-er og andre trykksaker for å skape det lille ekstra. Her sparer du kostanden med å produsere en stanse.

Tilbake til alle tjenester

Spesialeffekter

Spesialeffekter i form av folie, lakk, hvitt trykk eller glitter er noen av mange muligheter for å skille seg ut. Kombinerer du det med et papir med særpreg, opplever du høy oppmerksomhet og et sluttprodukt du blir stolt av.

Tilbake til alle tjenester

3D-Print

BYGNINGER OG KONSTRUKSJONER

Vår 3D-avdeling tilrettelegger og printer ut hus og andre konstruksjoner med høy grad av nøyaktighet. Dette gjør at du får et mer reelt og salgbart produkt.

 

PROTOTYPER

Jobber du med produktutvikling eller modellering? Send fila til oss for å få et riktig inntrykk av produktet. Vår 3D-printer trykker i CMYK-farger!

Tilbake til alle tjenester