Ansatte

Per-Otto Sletten

Daglig leder/kunderådgiver

Per-Otto jobber daglig tett opp mot våre kunder på forskjellige områder. Han har lang erfaring fra bransjen, noe som gjør at du får gode og riktige råd for ditt markedsføringsbehov. Ved siden av fagkompetanse er han utdannet fra Handelshøgskolen BI innen markedsføring og ledelse.

Ole Peder Berggren

Produksjonsleder/Senior rådgiver

Ole Peder styrer den daglige produksjonen med stø hånd. Lang erfaring og høy kunnskap gir våre kunder den trygghet de ønsker for at alt skal bli som forventet ..og ofte litt mer.

Einar Simensen

Avdelingsleder Hamar/kunderådgiver

Einar er vår solide grunnmur! En leder med unik bransjekunnskap og lang erfaring. Utdannet som grafisk ingeniør, fag på BI og Lean ledelse, og med sin fagkompetanse skapes de beste resultatene. Einar er glad i mennesker og ivaretar kunder og kolleger på aller beste måte.

Halvor Nørstegård

Markedsrådgiver

Halvor er vår beste rådgiver innen storformat og messer. Han har mange års erfaring fra Allkopi, Wittusen&Jensen og Expoline. Vi er glade for at Halvor begynte hos oss for å bistå våre kunder med gode råd, og løfte vår storformatavdeling til å bli ledende.

Steinar Grøndahl

Markedsrådgiver

Steinar er vår spreke prosjektleder og har over 30 års bransjeerfaring. Dette tilsier at du vil få gode og riktige råd, både til digitale og trykte løsninger. Steinar er utdannet grafisk ingeniør, i tillegg til at han har markedsføring og ledelse fra BI.

Petter Søgård Dammen

Markedsrådgiver

Petter er den yngste i vår markedsavdeling, men han har over 10 års erfaring med markedsføring og salg. I tillegg er han økonomiutdannet, og har bred erfaring med å rådgi både store og små bedrifter i mange bransjer.

Tomek Piatek

Kunderådgiver / prosjektleder

Tomek har mange års erfaring med alt innen messer, esker og display. Han er en viktig brikke i planleggingen og logistikken av små og store kampanjer. Serviceinnstillingen er på upåklagelig!

Anders Lien

Leder lager&logistikk og avd. storformat

Anders er en stødig kar med høy kunnskap innen IT og lager og logistikk. Han er derfor rett mann på rett plass. 

Mia Vestgården Berg

Rådgiver

Dyktig selger / rådgiver med glimt i øyet. Får lett kontakt med folk og ingen oppgaver er for små eller store, alle kundene blir ivaretatt på beste vis. Fantastisk humor og sprer glede på kontoret. 

Lars Erik Hedstrøm

Avd. leder Pre-Press/IT-ansvarlig

Lars Erik er vår ekspert for at de digitale signalene går rett vei! I dagens verden er det mye å holde oversikt over og vi er glad for å ha Lars Erik på laget. Har du spørsmål om fargeprofiler eller andre ting for å lage en fil til oss er Lars Erik den rette å kontakte. Serviceinnstillingen er på topp!

Guro Nysted-Vestre

Kreativ leder / AD

Guro har bred erfaring innen visuell kommunikasjon. Hun har gjennom sine 12 år i bransjen jobbet med en rekke store aktører. Guro er en kreativ person som er effektiv, strukturert og finner raskt de beste løsningene for sine kunder.

Nils Tore Andersen

Kreativ leder / Grafisk designer

Nils Tore er bindeleddet mellom salgs- og designteamet. Han er en strukturert designer med godt overblikk. Lang og bred bransjekunnskap skaper trygghet for både teamet og kundene.

Kristin Wold

AD / Grafisk designer

Kristin er en erfaren og meget dyktig designer. Hun er strukturert og ryddig. Det er aldri mangelvare på gode ideer og sammen med kunden finner hun de beste kommunikasjonsløsningene.

Ida Westvang

Illustratør / AD / Grafisk designer

Ida er utdannet illustratør og har derfor stor sans for nøyaktighet og øye for detaljer. Hos oss jobber hun også som grafisk designer.

Trine Vardeberg

AD / Grafisk designer

Trine er vår super-designer som gjør gull av gråstein. Hun har erfaring fra både fysisk og digital kommunikasjon. Trine tar gjerne en utfordring, og er i tillegg vår «flokkleder» som organisator og tillitsvalgt.

Ingunn Andresen

Grafisk designer

Ingunn har lang erfaring som grafisk designer, i tillegg har hun erfaring fra vår storformatavdeling. Hennes mål er å alltid levere det beste for kunden.

Ann Charlotte Karlsen

Grafisk designer

Ann Charlotte er en kreativ person, som jobber effektivt og har øye for god design. Hun er meget teknisk løsningsorientert og sier aldri nei til en utfordring.

Finn Øynes

Grafisk designer

Finn har bred kompetanse, er nøye og går i dybden. Finn trives best med store designproduksjoner, og lar seg ikke vippe av pinnen. Han er i tillegg vår supermann på filbehandling og optimalisering av jobben frem til trykk.

Wenche Nordlien

Grafisk designer

Wenche er et arbeidsjern med lang bransjeerfaring. Hun er en løsningsorientert allrounder som tar utfordringer på strak arm.

Martine Egeli

Grafisk designer

Martine er en sørlending som alltid har en skarre R på lur. Hun er en engasjert og løsningsorientert designer som tar alle utfordringer på strak arm.

Martine Horak Lauritzen

Grafisk designer/Illustratør

Martine er en grafisk designer som også har en utdanning i konseptkunst. Hun liker å jobbe kreativt og teknisk for å finne gode løsninger innen design.

Berit Pollen Johansen

Grafisk designer

Berit har bred erfaring, også innenfor digitaltrykk. Hun er nøye, effektiv og har en god visuell forståelse.

Ken Roger

Husflue

Ken Roger er født bak ei låvedør i utkanten av Flisa på gården til en lokal bonde. Som ung flue ble Ken Roger utsatt for en traumatisk opplevelse i fjøset. Etter dette ble han redd kuer og flyttet fra gården og inn på Flisa Trykkeri. Les mer om Ken Roger i hans to bøker "Ken Rogers fantastiske sommer" og "På andre siden av gjerdet".

Judith Fjeld Pedersen

Macoperatør

Judith jobber på pre-press og tar hånd om filer for videre produksjon på en trygg måte slik at kvaliteten blir som forventet.

Jan Vegard Sletten

Trykker

Jan Vegard har tatt hele sin utdannelse som trykker hos oss. Han har et smittende godt humør som også høres godt ... Stor og riktig kundeforståelse samt arbeidskapasitet er også et av hans mange gode varemerker.

Per-Erik Dyrseth

Trykker og ferdiggjører

Rolig som skjæra på tunet står han ved roret på vår største trykkmaskin og ivaretar trykksaker fra start til slutt. Per-Erik er imøtekommende og effektiv. Han har vært lenge i bransjen, og er en lagspiller du kan stole på.

Tom Arne Hovland

Trykker og ferdiggjører

Et fyrverkeri av en trykker! Tom Arne trives best med mange baller i luften. Han har lang erfaring, og har blant annet drevet eget trykkeri. Effektivitet er noe han etterstreber. Det gnistrer når Tom Arne er på jobb!

Terje Tyseng

Digital-trykker

Terje er digitaltrykker som håndterer våre Indigo-maskiner og vår lasermaskin med stor nøyaktighet. Stor arbeidskapasitet og mange gode historier ligger alltid på lur.

Goran Maslic

Digital-trykker

Goran er vår siste ansatte trykker på vår digitalavdeling. Han har tidligere jobbet som trykker på Grøset og har godt øye for god kvalitet! 

Bjørn Olav Enger

Ferdiggjører

Bjørn Olav er en av de hos oss som har vært med lengst. Ordenssans og ekstremt kvalitetsbevisst er viktige egenskaper vi og kundene er glad i.

Jan Erik Moe

Ferdiggjører

Jan Erik har lang erfaring i ferdiggjøring av trykksaker. Nøyaktig, arbeidsvillig og trivelig gjør at trykksakene kommer frem til våre fornøyde kunder.

Heidi Eriksen

Ferdiggjører

Med Heidi på laget blir arbeidsdagen sjelden kjedelig. Heidi står på jevnt hele dagen for at våre kunder skal bli fornøyd. Hun kom til oss fra Grøset og har 20 års erfaring fra ferdiggjøring av trykksaker.

Trygve Friberg

Ferdiggjører

Toyni Rensmoen

Ferdiggjører

Pernille Øwre Gresmo

Ferdiggjører og arkivansvarlig

Pernille jobber på vår ferdiggjøringsavdeling og tar ansvar for siste finish og kvalitetssikring! Hun er holder også orden på arkivet vårt og følger opp at alt går som det skal, noe vi er alle veldig glad for!

Terje Bråten

Drift- og vedlikehold, Kvisle Utviklingspark AS

Terje er vår alltid blide driftsansvarlig for Kvisle Utviklingspark. Han er veldig fleksibel og kan brukes til alt. Han står for alt ifra varepakking til å skifte lyspærer og kjøre varmeanlegg.

Tone Merete Møllerud

Lagermedarbeider

Tone jobber i vår lageravdeling, hun er ansvarsbevisst og glad i utfordringer i en variert arbeidshverdag. Hun har alltid et smil om munnen og glimt i øyet.

Ane Marte Fjeldseth

Avdelingsleder storformat

Ane Marte har vært med oss siden 2001 og med sin lange erfaring i bransjen styrer hun den daglige produksjonen på storformat. Hun følger både små og store kunder på veien til ett godt sluttprodukt.

Yngvar Sparby

Operatør storformat / Foliemontør

Trenger du bilfoliering, er Yngvar rett mann å snakke med. Han er også Erik sin makker på monteringsoppdrag. Sertifisert bilfolierer fra 3M og Avery Dennison.

Erik Keiserud

Operatør storformat

Erik har jobbet 20 år i storformatbransjen. Med sin lange erfaring og gode humør reiser han Norge rundt som montør. Store og små oppdrag tas på strak arm.

Martin Lehmann Madsen

Operatør storformat / Foliemontør

Martin er løsningsorientert, og fikser det meste av utfordringer på vår storformatavdeling. Han styrer maskinene våre med stødig hånd. Martin bistår også gjerne med helfoliering av bil. Sertifisert bilfolierer fra Avery Dennison.

Hege Gulbrandsen

Grafisk designer

Hege har bred erfaring og er ei munter stå-på-jente som gjerne vil bli utfordret. Hun er løsningsorientert og effektiv, og fikser det meste innen design- og storformatproduksjon.

Jarle Holenbakken

Montør

Jarle har lang fartstid i konsernet. Han har bakgrunn som skiftleder i pakkeriet, og nå har vi gleden av Jarles allsidighet som montør og ferdiggjører. Han er vår «potet», som håndterer alt av maskiner og utstyr, og tar alle type monterinsoppdrag på strak arm.

Martine Haugen

Lagermedarbeider

Martine er lagerets gla jente, ung og ansvarsbevisst med stå på vilje.

Per Arne Lerudsmoen

Lagermedarbeider

Per Arne er lagerets supermann, han er både strukturert og løsningsorientert. Ikke en dag er kjedelig med Per Arne på laget.

Per-Otto Sletten

Daglig leder/kunderådgiver

Per-Otto jobber daglig tett opp mot våre kunder på forskjellige områder. Han har lang erfaring fra bransjen, noe som gjør at du får gode og riktige råd for ditt markedsføringsbehov. Ved siden av fagkompetanse er han utdannet fra Handelshøgskolen BI innen markedsføring og ledelse.

Ole Peder Berggren

Produksjonsleder/Senior rådgiver

Ole Peder styrer den daglige produksjonen med stø hånd. Lang erfaring og høy kunnskap gir våre kunder den trygghet de ønsker for at alt skal bli som forventet ..og ofte litt mer.

Einar Simensen

Avdelingsleder Hamar/kunderådgiver

Einar er vår solide grunnmur! En leder med unik bransjekunnskap og lang erfaring. Utdannet som grafisk ingeniør, fag på BI og Lean ledelse, og med sin fagkompetanse skapes de beste resultatene. Einar er glad i mennesker og ivaretar kunder og kolleger på aller beste måte.

Halvor Nørstegård

Markedsrådgiver

Halvor er vår beste rådgiver innen storformat og messer. Han har mange års erfaring fra Allkopi, Wittusen&Jensen og Expoline. Vi er glade for at Halvor begynte hos oss for å bistå våre kunder med gode råd, og løfte vår storformatavdeling til å bli ledende.

Steinar Grøndahl

Markedsrådgiver

Steinar er vår spreke prosjektleder og har over 30 års bransjeerfaring. Dette tilsier at du vil få gode og riktige råd, både til digitale og trykte løsninger. Steinar er utdannet grafisk ingeniør, i tillegg til at han har markedsføring og ledelse fra BI.

Petter Søgård Dammen

Markedsrådgiver

Petter er den yngste i vår markedsavdeling, men han har over 10 års erfaring med markedsføring og salg. I tillegg er han økonomiutdannet, og har bred erfaring med å rådgi både store og små bedrifter i mange bransjer.

Tomek Piatek

Kunderådgiver / prosjektleder

Tomek har mange års erfaring med alt innen messer, esker og display. Han er en viktig brikke i planleggingen og logistikken av små og store kampanjer. Serviceinnstillingen er på upåklagelig!

Mia Vestgården Berg

Rådgiver

Dyktig selger / rådgiver med glimt i øyet. Får lett kontakt med folk og ingen oppgaver er for små eller store, alle kundene blir ivaretatt på beste vis. Fantastisk humor og sprer glede på kontoret. 

Ken Roger

Husflue

Ken Roger er født bak ei låvedør i utkanten av Flisa på gården til en lokal bonde. Som ung flue ble Ken Roger utsatt for en traumatisk opplevelse i fjøset. Etter dette ble han redd kuer og flyttet fra gården og inn på Flisa Trykkeri. Les mer om Ken Roger i hans to bøker "Ken Rogers fantastiske sommer" og "På andre siden av gjerdet".

Anders Lien

Leder lager&logistikk og avd. storformat

Anders er en stødig kar med høy kunnskap innen IT og lager og logistikk. Han er derfor rett mann på rett plass. 

Terje Bråten

Drift- og vedlikehold, Kvisle Utviklingspark AS

Terje er vår alltid blide driftsansvarlig for Kvisle Utviklingspark. Han er veldig fleksibel og kan brukes til alt. Han står for alt ifra varepakking til å skifte lyspærer og kjøre varmeanlegg.

Tone Merete Møllerud

Lagermedarbeider

Tone jobber i vår lageravdeling, hun er ansvarsbevisst og glad i utfordringer i en variert arbeidshverdag. Hun har alltid et smil om munnen og glimt i øyet.

Martine Haugen

Lagermedarbeider

Martine er lagerets gla jente, ung og ansvarsbevisst med stå på vilje.

Per Arne Lerudsmoen

Lagermedarbeider

Per Arne er lagerets supermann, han er både strukturert og løsningsorientert. Ikke en dag er kjedelig med Per Arne på laget.

Lars Erik Hedstrøm

Avd. leder Pre-Press/IT-ansvarlig

Lars Erik er vår ekspert for at de digitale signalene går rett vei! I dagens verden er det mye å holde oversikt over og vi er glad for å ha Lars Erik på laget. Har du spørsmål om fargeprofiler eller andre ting for å lage en fil til oss er Lars Erik den rette å kontakte. Serviceinnstillingen er på topp!

Judith Fjeld Pedersen

Macoperatør

Judith jobber på pre-press og tar hånd om filer for videre produksjon på en trygg måte slik at kvaliteten blir som forventet.

Jan Vegard Sletten

Trykker

Jan Vegard har tatt hele sin utdannelse som trykker hos oss. Han har et smittende godt humør som også høres godt ... Stor og riktig kundeforståelse samt arbeidskapasitet er også et av hans mange gode varemerker.

Per-Erik Dyrseth

Trykker og ferdiggjører

Rolig som skjæra på tunet står han ved roret på vår største trykkmaskin og ivaretar trykksaker fra start til slutt. Per-Erik er imøtekommende og effektiv. Han har vært lenge i bransjen, og er en lagspiller du kan stole på.

Tom Arne Hovland

Trykker og ferdiggjører

Et fyrverkeri av en trykker! Tom Arne trives best med mange baller i luften. Han har lang erfaring, og har blant annet drevet eget trykkeri. Effektivitet er noe han etterstreber. Det gnistrer når Tom Arne er på jobb!

Terje Tyseng

Digital-trykker

Terje er digitaltrykker som håndterer våre Indigo-maskiner og vår lasermaskin med stor nøyaktighet. Stor arbeidskapasitet og mange gode historier ligger alltid på lur.

Goran Maslic

Digital-trykker

Goran er vår siste ansatte trykker på vår digitalavdeling. Han har tidligere jobbet som trykker på Grøset og har godt øye for god kvalitet! 

Bjørn Olav Enger

Ferdiggjører

Bjørn Olav er en av de hos oss som har vært med lengst. Ordenssans og ekstremt kvalitetsbevisst er viktige egenskaper vi og kundene er glad i.

Jan Erik Moe

Ferdiggjører

Jan Erik har lang erfaring i ferdiggjøring av trykksaker. Nøyaktig, arbeidsvillig og trivelig gjør at trykksakene kommer frem til våre fornøyde kunder.

Heidi Eriksen

Ferdiggjører

Med Heidi på laget blir arbeidsdagen sjelden kjedelig. Heidi står på jevnt hele dagen for at våre kunder skal bli fornøyd. Hun kom til oss fra Grøset og har 20 års erfaring fra ferdiggjøring av trykksaker.

Trygve Friberg

Ferdiggjører

Toyni Rensmoen

Ferdiggjører

Pernille Øwre Gresmo

Ferdiggjører og arkivansvarlig

Pernille jobber på vår ferdiggjøringsavdeling og tar ansvar for siste finish og kvalitetssikring! Hun er holder også orden på arkivet vårt og følger opp at alt går som det skal, noe vi er alle veldig glad for!

Guro Nysted-Vestre

Kreativ leder / AD

Guro har bred erfaring innen visuell kommunikasjon. Hun har gjennom sine 12 år i bransjen jobbet med en rekke store aktører. Guro er en kreativ person som er effektiv, strukturert og finner raskt de beste løsningene for sine kunder.

Nils Tore Andersen

Kreativ leder / Grafisk designer

Nils Tore er bindeleddet mellom salgs- og designteamet. Han er en strukturert designer med godt overblikk. Lang og bred bransjekunnskap skaper trygghet for både teamet og kundene.

Kristin Wold

AD / Grafisk designer

Kristin er en erfaren og meget dyktig designer. Hun er strukturert og ryddig. Det er aldri mangelvare på gode ideer og sammen med kunden finner hun de beste kommunikasjonsløsningene.

Ida Westvang

Illustratør / AD / Grafisk designer

Ida er utdannet illustratør og har derfor stor sans for nøyaktighet og øye for detaljer. Hos oss jobber hun også som grafisk designer.

Trine Vardeberg

AD / Grafisk designer

Trine er vår super-designer som gjør gull av gråstein. Hun har erfaring fra både fysisk og digital kommunikasjon. Trine tar gjerne en utfordring, og er i tillegg vår «flokkleder» som organisator og tillitsvalgt.

Ingunn Andresen

Grafisk designer

Ingunn har lang erfaring som grafisk designer, i tillegg har hun erfaring fra vår storformatavdeling. Hennes mål er å alltid levere det beste for kunden.

Ann Charlotte Karlsen

Grafisk designer

Ann Charlotte er en kreativ person, som jobber effektivt og har øye for god design. Hun er meget teknisk løsningsorientert og sier aldri nei til en utfordring.

Finn Øynes

Grafisk designer

Finn har bred kompetanse, er nøye og går i dybden. Finn trives best med store designproduksjoner, og lar seg ikke vippe av pinnen. Han er i tillegg vår supermann på filbehandling og optimalisering av jobben frem til trykk.

Wenche Nordlien

Grafisk designer

Wenche er et arbeidsjern med lang bransjeerfaring. Hun er en løsningsorientert allrounder som tar utfordringer på strak arm.

Martine Egeli

Grafisk designer

Martine er en sørlending som alltid har en skarre R på lur. Hun er en engasjert og løsningsorientert designer som tar alle utfordringer på strak arm.

Martine Horak Lauritzen

Grafisk designer/Illustratør

Martine er en grafisk designer som også har en utdanning i konseptkunst. Hun liker å jobbe kreativt og teknisk for å finne gode løsninger innen design.

Berit Pollen Johansen

Grafisk designer

Berit har bred erfaring, også innenfor digitaltrykk. Hun er nøye, effektiv og har en god visuell forståelse.

Ane Marte Fjeldseth

Avdelingsleder storformat

Ane Marte har vært med oss siden 2001 og med sin lange erfaring i bransjen styrer hun den daglige produksjonen på storformat. Hun følger både små og store kunder på veien til ett godt sluttprodukt.

Yngvar Sparby

Operatør storformat / Foliemontør

Trenger du bilfoliering, er Yngvar rett mann å snakke med. Han er også Erik sin makker på monteringsoppdrag. Sertifisert bilfolierer fra 3M og Avery Dennison.

Erik Keiserud

Operatør storformat

Erik har jobbet 20 år i storformatbransjen. Med sin lange erfaring og gode humør reiser han Norge rundt som montør. Store og små oppdrag tas på strak arm.

Martin Lehmann Madsen

Operatør storformat / Foliemontør

Martin er løsningsorientert, og fikser det meste av utfordringer på vår storformatavdeling. Han styrer maskinene våre med stødig hånd. Martin bistår også gjerne med helfoliering av bil. Sertifisert bilfolierer fra Avery Dennison.

Hege Gulbrandsen

Grafisk designer

Hege har bred erfaring og er ei munter stå-på-jente som gjerne vil bli utfordret. Hun er løsningsorientert og effektiv, og fikser det meste innen design- og storformatproduksjon.

Jarle Holenbakken

Montør

Jarle har lang fartstid i konsernet. Han har bakgrunn som skiftleder i pakkeriet, og nå har vi gleden av Jarles allsidighet som montør og ferdiggjører. Han er vår «potet», som håndterer alt av maskiner og utstyr, og tar alle type monterinsoppdrag på strak arm.