Om oss

I vår digitale tidsalder må vi aldri undervurdere et godt håndtrykk, et smil og en god latter. Noen kaller det kommunikasjon – andre å formidle det du har på hjertet. Vi på Flisa Trykkeri vil at du som kunde skal trives i blant oss. Du skal føle deg tatt vare på, og føle at vi bryr oss. Vårt fokus er å finne de beste løsningene for deg. Humor og evnen til å ta seg selv uhøytidelig mener vi er et godt utgangspunkt for å komme dit vi ønsker. Dette bygger vi vår bedrift rundt. At vi ligger på landet, har luft mellom husene og fortsatt setter gammeldags yrkesstolthet høyt, er det vi gjenspeiler når vi sier:

- itte akkurat urbant

VÅR HISTORIE

Flisa Trykkeri ble etablert allerede i 1913. Vi er en veletablert bedrift på Flisa i Solør. Her har vi lang tradisjon i å klare oss med de ressursene vi har rundt oss. Dette har gjort oss nøysomme og opptatt av at ting skal være skikkelige. Tiden har ikke stått stille her på Flisa heller. Vi har det som kreves av tiden vi lever i, men tiden her går fortsatt passe fort til at vi rekker å være nøyaktige og oppdatert på det som skjer. Vi er en glad gjeng som innehar den høyeste kunnskapen og kompetansen innenfor våre fagområder. Enten det er krysspublisering eller produksjonen av en god bok.

SAMFUNNSANSVAR OG MILJØ

Som den største aktøren innen grafiske tjenester mellom Oslo og Trondheim, tar vi med glede et samfunns- og miljøansvar. Dette innebærer blant annet en god miljøledelse. Vi har lisens på å benytte miljømerket Svanen, men vi har også – som et av veldig få trykkerier i Norge – godkjenning for bruk av merket FSC (Forest Stewardship Council).

Vi har en holdning om at idrettsglede og aktivitet er viktig for å bygge et sunt samfunn. Noen av de vi støtter aktivt er blant andre: Norges Håndballforbund, Elverum Håndball herrer, Flisa Håndball, Flisa Fotball, Elverum Fotball og Sabona.