Vår designavdeling teller i dag 5 kreative og dyktige mennesker som har vunnet priser for godt design. Vi jobber med design som skaper gode følelser og respons – både på print og digitale flater. For en bedrift så er det viktig at den har utviklet et visuelt uttrykk som dekker det du ønsker å stå for nå, og i fremtiden. "Alt må henge på greip" som vi sier på Flisa. 

Ønsker du friske og kreative løsninger hjelper vi deg gjerne. Vår avdeling holder til både på Elverum og Flisa.

 

Ken Roger drømmer om en framtid som designer. Han mener selv å ha et spesielt godt blikk for bruk av bilder og tekst til å formidle budskap.

Her kan du lese litt om hva husflua vår Ken Roger holder på med om sommeren da det er stille og rolig på trykkeriet: 

Ken Rogers fantastiske sommer

 

Tilbake til alle tjenester

Profilarbeid

En god visuell profil gir deg identitet og personlighet som gjør det mulig å skille seg ut i markedet. Det er viktig å ha en rød tråd gjennom alt du gjør for å skape en gjenkjennelseseffekt så kunden din forstår hvem du er og hva du gjør. Vi hjelper deg og din bedrift å tenke helhetlig.

Tilbake til alle tjenester

Webdesign

Vi tegner skisser og strukturerer informasjonen som skal vises til brukeren på nett. Målet er å lage webdesign som er enkelt å bruke. Brukervennlighet, navigasjon, teknologi og design er elementer som skal settes sammen for å oppnå best mulig brukeropplevelse, formidling og kommunikasjon av ditt produkt eller tjeneste.

Vi programmerer websider i samarbeid med Spire Digital.

Tilbake til alle tjenester

Illustrasjon og infografikk

God illustrasjon gjør at du skiller deg ut fra de andre i mengden. Budskapet kommer også klarere frem. Vi finner i samarbeid med deg den riktige stilen som passer ditt behov.

Tilbake til alle tjenester

Kampanjeløsninger/DM

Målrettede DM-er gir ofte veldig god respons. Vi adresserer og sender ut til dine kunder. Vi har god kunnskap og mye erfaring med distribusjon, som gjør at du oppnår de beste prisene hos oss.

Tilbake til alle tjenester

Rådgivning

Hva ønsker du å fortelle, til hvem og i hvilke kanaler? God rådgivning i alle deler av prosessen er det du kanforvente av oss. Vi lytter til dine ønskerog sammen blir vi enige om den beste løsningen.

Tilbake til alle tjenester