Telefon:
62 95 50 60
E-post:
flisatrykkeri@flisatrykkeri.no

Om oss

Flisa Trykkeri er en kunnskaps- og produksjonsbedrift som effektivt hjelper deg å kommunisere med dine omgivelser. Vårt fokus er å finne de beste løsningene for deg. Humor og evnen til ta seg selv uhøytidelig mener vi er et godt utgangspunkt for å komme dit vi ønsker. Dette bygger vi vår bedrift rundt. Så det at vi ligger på landet, har luft mellom husene og fortsatt setter gammeldags yrkesstolthet høyt, er det vi gjenspeiler når vi sier:
 - itte akkurat urbant

Vår historie

Flisa Trykkeri ble etablert allerede i 1913 og er en veletablert bedrift på Flisa i Solør. Her har vi lang tradisjon i å klare oss med de ressursene vi har rundt oss. Dette har gjort oss nøysomme og opptatt av at ting skal være skikkelige.  Tiden har ikke stått stille her på Flisa heller. Vi har det som kreves av tiden vi lever i, men tiden her går fortsatt passe fort til at vi rekker å være nøyaktige og oppdatert på det som skjer. Vi er en glagjeng som innehar den høyeste kunnskap og kompetanse innenfor våre fagområder. Enten det er krysspublisering eller produksjonen av en god bok.

Vårt verdigrunnlag

Folkelig: Du tar alle du møter på alvor. Det innebærer at du er imøtekommende, blid, lytter, er til å snakke til og kan ta deg selv uhøytidelig.
Positiv: Du skal alltid tenke positivt, ingenting er umulig, det vanskelige tar bare litt lenger tid, og krever mer av deg. 
Offensiv: Du skal være interessert, tenke nytt og være nysgjerrig på framtida. Du ser alltid etter nye muligheter for om mulig å prestere enda bedre, jobbe smartere og mer effektivt.
Pålitelig: Du skal være pålitelig gjennom god informasjon, veiledning, faglig dyktighet og stolthet. 


Miljø

Vi har et sterkt miljøengasjement og søker hele tiden etter hvordan vi kan bli enda bedre. 
Svanemerket

Vi har godkjenning for å benytte miljømerket Svanen på de trykksakene vi produserer. Bruk av Svanen gjør at du gir et signal til omgivelsene om at du tar hensyn til miljøet ved valg av trykkeri. 

Grønt punkt

Gode returordninger er viktig. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

Ønsker du å vite mer om denne ordningen så gå inn på www.grontpunkt.no


Opprinnelsesgarantier

Vår energi kommer fra fornybare ressurser – dette garanterer vår leverandør Eidsiva Energi. 

Miljøfrakt

Miljøfrakt gjør at vi leverer våre trykksaker frem til deg på en trygg måte og til riktig tid. I dagens samfunn hvor tiden spiller en stadig større rolle er dette et absolutt krav for å være med. At leveransen i tillegg skjer klimanøytralt er en bonus for deg, oss og miljøet.

Ønsker du å vite mer eller bestille frakt: www.miljofrakt.no

 


Trykk

Det har alltid vært en selvfølge for oss å levere den aller beste kvalitet. Dette kreves dyktige medarbeidere og det beste utstyret å trykke med. Vi har begge deler. Vi på Flisa har både offset-trykk og digitaltrykk. Offset-trykk benyttes på litt høyere antall - gjerne over 1000 ex.. Digitaltrykk kommer best til sin rett da antallet er opp til 1000 ex.. Digitaltrykk er også perfekt ved personifisering og bruk av variable data.


Offsettrykk

Vårt offsettrykk er premiert som landets beste av bransjebladet In-Publish! Vår kvalitet skal gjøre deg stolt. Produktene vi trykker er alt fra forretningstrykksaker til brosjyrer, kataloger, tidsskrifter og bøker.

Digitaltrykk

Digitaltrykk eller Digitaloffset som vi kaller det blir utført i en HP Indigo som gir den aller beste kvaliteten. Maskinen har flytende farge som gir samme matte finish som offset! Digitaloffset passer best i små opplag og på trykksaker med variabelt innhold som for eksempel adressering samtidig som trykkoppdraget trykkes. Muligheten for hvit trykkfarge skaper mange kreative og unike muligheter!

Trykk i store formater

Vi trykker også i store formater som bannere, flagg, skilt og rollup. Mediet det trykkes på kan være pvc, flaggpolyester, lerret, aluminium mm.
FORESPØRSEL

Har du et oppdrag du ønsker å spørre oss om?
Legg inn dine opplysninger her. Vi garanterer deg en rask tilbakemelding.

FIRMA

   

PRODUKT

   

PAPIR MATERIALE

   

PAPIR OMSLAG

Glatt
Silk
Ubestrøket
Glatt
Silk
Ubestrøket