Telefon:
62 95 50 60
E-post:
flisatrykkeri@flisatrykkeri.no

Ny Indigo på vei inn.

Ny Indigo er i våre lokaler og vil i nærmeste fremtid bli satt i produksjon. HP Indigo er etter vår mening den mest fullkomne maskinen for digitale printløsninger hvis man måler etter kvalitet og produktivitet. Vi gleder oss til å få satt den inn så fort de nye lokalene for maskinen er klargjort.

Scandic valgte Flisa Trykkeri!

Scandic Hotels som er norges største hotellkjede med hele 90 hoteller valgt å gå for Flisa Trykkeri som Xpressbyrå! Totalt jobber det 13000 i Scandic Hotels i Norden. Dette er vi selvsagt veldig stolte over og gleder oss til å ta fatt de forskjellige kreative utfordringene. Enten det er annonser, bannerannonser, plakater, menyer eller mobile løsninger. Vi takker for tilliten!

Verdensnyhet til Flisa!

Vår siste investering er nå godt plassert og i full produksjon! Dette gir helt nye og kreative muligheter for våre kunder til å lage spesielt kommunikasjonsmateriell på papir. Laserskjæring og gravering av trykksaker med 100% nøyaktighet gir muligheter enhver designer bør drømme om.

Se laserskjæring av DM her


Bufetat gikk for Flisa!

Vi «bøyer oss i hatten» for at Bufetat(Barne, ungdoms- og familedirektoratet) har inngått en avtale med oss for de neste årene. Vi vil her utvikle en bestillingsløsning på web og samtidig holde lager og trykking av trykksaker. Bufetat har 5400 ansatte, og vi ser frem mot et fint samarbeide i årene som kommer.

Foliering av cupfinalebussene!

Vi folierte også i år bussene til Cupfinalene. Kanskje var det de Moldespillerne ble ekstra motivert av...

Vi gratulerer!


Birkebeinerne til Flisa

Flisa Trykkeri har nettopp inngått avtale på salg av annonser for bladet BIRKEN. Dette er et av Norges sterkeste merkevarer og vi gleder oss til å bidra våre tjenester.


Jubileumsbok lansert!

7. juni lanserte vi vår jubileumsbok i forbindelse med at vi i 2013 er 100 år. Boken tar for seg utviklingen på Flisa etter at jernbanen kom frem i 2010. Flisa Trykkeri er den eldste bedriften på Flisa som fortsatt har full fart fremover. Det er vi stolte av. Jubileumsboken kan kjøpes på trykkeriet for kr 350,-. Boken er forfattet av Sven R. Gjems (til venstre på bildet).


Rammeavtale med HIAS

HIAS valgte Flisa Trykkeri som sin trykkeripartner de nærmeste årene. Det gleder oss at vi ble valgt og takker for tilliten! HIAS er ansvarlig for avfallshåndteringen i Hamar, Ringsaker, Løten, Stange og Vang

 


Rammeavtale Follo Ren

Follo Ren har inngått avtale med oss for de neste årene. Det vi skal lage for de er alt av design, trykksaker, skilt og bildekor. Vi gleder oss over avtalen og ser frem mot et spennende samarbeide.

Åpning av avdeling i Elverum

1. mars åpnet vi vår avdeling i Elverum, storgata 24. Mange tok turen innom og hilste på og Max Ivan serverte våre gjester elgvokgryte! Vi håper vårt nærvær og vår kompetanse blir tatt vel i mot i vår nabokommune i nord.


Ny nettside lansert!

Velkommen inn til vår nye nettside! Vi håper du blir fornøyd, selv om den kan være litt annerledes enn de fleste andre sidene du har sett. Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva du synes til flisatrykkeri@flisatrykkeri.no

www.flisatrykkeri.no

 


Trykk hvitt med ny HP-Indigo!

Rett før nyåret signerte vi avtalen for en ny HP-Indigo. Det helt spesielle med denne maskinen er at den kan trykke med hvit dekkende farge. I etterkant kan du da trykke i farger oppå dette igjen. Dette egner seg spesielt godt til fargede papirtyper hvor transparent farge ikke gir riktig uttrykk. Ellers kan vi også trykke i 6 farger på maskinene, dvs. at vi kan benytte light cyan + light magenta i tillegg til CMYK. Dette gir en fotografisk kvalitet!


Appetitt på Flisa!

Appetitt er Norges ledende blad innen matopplevelser.  Bladet bærer høy kvalitetet både redaksjonelt og produksjonsmessig. Vi vil fremover forestå både annonsesalg, justering av repro for optimal bildekvalitet og produksjon. Bladet har 136 sider og utkommer med 4 utgaver. Vi gleder oss til første utgave og takker samtidig for tilliten!


Cupfinalen til Flisa!

Vi fikk også i år gleden av å foliere Cupfinalebussene. I alt ble 4 busser designet og helfoliert av oss! Takk for tilliten til NFF!

 

 

 God sæmmar!


Ken Roger har  tatt ferie. Vi andre på trykkeriet har helt stengt i uke 29 og 30. Full fart igjen i uke 31. God sæmmar!!


PLOGSPISSEN

Helt ferske og elektroniske nyheter som ploger seg vei til postkassa di!FORESPØRSEL

Har du et oppdrag du ønsker å spørre oss om?
Legg inn dine opplysninger her. Vi garanterer deg en rask tilbakemelding.

FIRMA

   

PRODUKT

   

PAPIR MATERIALE

   

PAPIR OMSLAG

Glatt
Silk
Ubestrøket
Glatt
Silk
Ubestrøket